Om Hoffmann Biler A/S

Vi har arbejder med salg og service på busser, last- og varevogne siden 2003. Hos os er god service og gode relationer i højsædet.

Vi leverer originale og alternative Iveco Reservedele – Vi går ikke på kompromis med kvalitet

Siden 2003 har vi, på vores værksted, arbejdet med busser, last – og varevogne, og vi har stor erfaring i at håndtere den slags køretøjer. Samme år overtog vi salg samt reparation og service af Iveco i Silkeborg, et samarbejde vi vægter højt og som gør, at vi er med til at sætte vores præg på en stor del af vognparken i et lokale område.


Vi tager alle biler ind – uanset fabrikant

Det primære mål hos os er at tage imod alle køretøjer, uanset fabrikat – og hurtigst muligt afdække og løse problemet, så bilen kan komme på vejen igen. Vi ved, hvad det betyder, når en erhvervsbil står stille, og vore dygtige og fleksible medarbejdere står klar til at tage hånd om alle opgaver.


Vores opgaver omfatter bl.a.


Vores dedikerede medarbejdere er en god blanding mellem mangeårig erfaring og ung dynamik

Vor medarbejderstab er en solid blanding af ungdom og erfaring, alle dedikerede til arbejdet med erhvervsbiler, og vi sørger for at uddanne vore egne lærlinge i huset, så vi på denne måde holder DNA’et i live.

Vi deltager løbende i relevante kurser i forhold til uddannelse af vore medarbejdere, så vi er på forkant med udviklingen inden for autobranchen, som til stadighed bliver mere og mere specialiseret – det gør vi også, vi har fingeren på pulsen.


Vi lever på gode reperationer – og gode relationer

Gode reparationer giver gode relationer, og det gør vi vort bedste for at leve op til – hver dag. Først og fremmest ved også at lave de gode reparationer, men derudover ved at lave gode gensidige samarbejdsaftaler, der giver vore kunder tryghed i forhold til, hvad de kan forvente af os.

HUSK – vi laver aftaler for HELE VOGNPARKEN!

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad Hoffmann Biler står for, og hvad vi kan gøre for dig og din bil, så kontakt os for at høre hvad vi kan gøre for dig og din bil.

Kontakt

Skal du kigge på ny bil, eller har du brug for service?

Kontakt Victor og lad os finde en god løsning sammen.

– Du kan også ringe direkte på: 87 20 04 99

Kontakt

Skal du kigge på ny bil, eller har du brug for service?

Kontakt Victor og lad os finde en god løsning sammen.

– Du kan også ringe direkte på: 87 20 04 99