fbpx

Vi får dig hurtigt videre på vores lokale værksted i Silkeborg

VI servicerer og reparerer både busser, lastbiler og varevogne. Gode reparationer giver gode relationer, og det gør vi vort bedste for at leve op til – hver dag

Vores services

Vi har mange års erfaring i at servicere busser, last - og varevogne

Siden 2003 har vi, på vort værksted, arbejdet med busser, last – og varevogne, og vi har stor erfaring I at håndtere den slags køretøjer. Samme år overtog vi salg samt reparation og service af Iveco i Silkeborg, et samarbejde vi vægter højt og som gør, at vi er med til at sætte vores præg på en stor del af vognparken i det lokale område.

Vi udfører bl.a.

Tjek på lovkravet

Har du fået skifte partikelfilter?

Pr. 1/7-2020 er det besluttet at indføre strengere krav for at mindske udledning af co2 skadelige gasser. Hos Hoffmann Biler A/S har vi meget stor erfaring med montering af partikelfilter på varevogne, lastbiler og busser. Vi har siden 2007 monteret mere end 400 filter systemer på lastbiler, busser, varevogne og andet materiel. Vi tilbyder også at komme til dig og montere dit nye filter.

Ring på: 87 20 04 99 og få en snak med os om hvad vi kan tilbyde dig. Vi finder sammen ud af hvilket filter der passer til dit køretøj og dit kørselsmønster.

Erhvervsservice

Hurtig og pålidelig service, så dine erhvervsbiler ikke står stille

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magnaaliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Samarbejdet

Gode reparationer og gensidige samarbejdsaftaler

Vi vægter samarbejdet højt mellem vores kunder og er i øjenhøjde når der skal findes en god løsning. Vores værksted står altid klar til at modtage jeres biler så de kan komme ud på vejene igen hvor de skaber værdi for jer.

Vi er til at snakke med – der er altid kaffe på kanden.

Kontakt

Få serviceret dine erhversbiler I et godt samarbejde med os

Gode reparationer giver gode relationer, og det gør vi vort bedste for at leve op til – hver dag. Først og fremmest ved også at lave de gode reparationer, men derudover ved at lave gode gensidige samarbejdsaftaler, der giver vore kunder tryghed i forhold til, hvad de kan forvente af os.

Kontakt

Få serviceret dine erhversbiler I et godt samarbejde med os

Gode reparationer giver gode relationer, og det gør vi vort bedste for at leve op til – hver dag.

Først og fremmest ved også at lave de gode reparationer, men derudover ved at lave gode gensidigesamarbejdsaftaler, der giver vore kunder tryghed i forhold til, hvad de kan forvente af os.

Kontaktpersoner

Find den rette kontaktperson til din opgave

Værksted, indskrivning og reservedele

René Graversen
20 77 36 91
rhg@hoffmannbiler.dk

Eftermarked

Anders Schriver
20 77 14 91
afs@hoffmannbiler.dk

Værksted, indskrivning og reservedele

René Graversen
20 77 36 91
rhg@hoffmannbiler.dk

Eftermarked

Anders Schriver
20 77 14 91
afs@hoffmannbiler.dk